Ο Βούλιας

Εδώ, η Σύρος φαίνεται από ψηλά σε όλο της το μεγαλείο...

Η περιοχή του Βούλια βρίσκεται σε απόσταση 4 χλμ από το λιμάνι της Ερμούπολης ακριβώς στην κορυφή του λόφου που πηγαίνει για το Κίνι. Λόγω της κομβικής θέσης των ενοικιαζομένων δωματίων «Βούλιας», η μίας πλευρά του συγκροτήματος έχει θέα το λιμάνι της Ερμούπολης ενώ η άλλη του πλευρά βλέπει τον γραφικό κόλπο του Κινιού.

Σε απόσταση διακοσίων περίπου μέτρων βρίσκεται ο παραδοσιακός και πολυτραγουδισμένος από τον Μάρκο Βαμβακάρη οικισμός της Αληθινής, γνωστός από την εποχή του Φερεκύδη. Στην κορυφή του δεσπόζει το ιδιωτικό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής. Στον οικισμό μπορείτε να βρείτε αξιόλογα εστιατόρια που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Σε απόσταση πεντακοσίων μέτρων από εμάς, στο δρόμο για το Κίνι, βρίσκεται το γνωστό γυναικείο μοναστήρι της Αγίας Βαρβάρας, το οποίο χτίστηκε το 1900 από τον Υδραίο Ιερομόναχο Ιωακείμ Πολίτη. Από τότε και μέχρι σήμερα, στεγάζει ένα οργανωμένο ορφανοτροφείο θηλέων. Επίσης υπαρχει εργαστήριο και έκθεση χειροποίητων παραδοσιακών υφαντών που αξίζει να επισκεφτείτε.

Διαμέρισμα 1: δύο υπνοδωμάτια, καθιστικό, κουζίνα και μπάνιο. Ιδανικό για πολυμελείς οικογένειες ή μεγάλες παρέες.

Διαμέρισμα 2: υπνοδωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο. Άνεση, λειτουργικότητα, δροσιά και με μία μεγάλη βεράντα με θέα το Αιγαίο.

Διαμέρισμα 3: υπνοδωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο. Ένα πραγματικό σπίτι μακρυά από το σπίτι σας για να μην σας λείψει τίποτα.